Política de cookies i privacitat

POLÍTICA DE COOKIES

Definició i funció de les cookies

Què són les cookies?
Una cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el
seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?
Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de ser comunicat directament a Google.

Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies cookies per punxar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Desactivació o eliminació de cookies

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de cookies d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant. Aquí li deixem una guia ràpida per als navegadors més populars (cortesia de www.elcodigogutenberg.com).

Notes addicionals

-Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.

-Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les cookies i des d’aquest lloc efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels esmentats navegadors.

-En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes.

-En el cas de les cookies de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les cookies en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Poden consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç.

-Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies, no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Núria Pedro Plasencia
Adreça postal: C/ Cadis, 6, baixos 08911 Badalona
Telèfon: 656494904
Email: nupsicoterapia@hotmail.com

«En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’utilitzar el servei, facturar els serveis i proporcionar-li la informació requerida. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal o quan la prestació del servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb proveïdors de serveis encarregats del tractament. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Nupsicoteràpia estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. «

POLITICA DE PRIVACITAT

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que la formalització de qualsevol formulari existent en www.nupiscoterapia.cat o la remissió d’un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat, així com l’autorització a Nupsicoteràpia perquè tracti les dades personals que ens faciliti, que seran incorporades al fitxer, responsabilitat de Núria Pedro amb DNI 46729302-H.

Les dades dels Clients seran utilitzades per a comunicacions de Nupsicoteràpia que pugui interessar a l’usuari, com utilitzar el servei, facturar els serveis i proporcionar-li la informació requerida. Mai se cediran les dades a tercers, amb l’excepció que la cessió de dades aquest emparada en una obligació legal o quan la prestació del servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb proveïdors de serveis encarregats del tractament.

Per la simple visita a la web, els Usuaris no faciliten informació personal, ni queda obligat a facilitar-la.

Nupsicoteràpia es compromet a guardar la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada ia utilitzar-la únicament per als fins indicats.

Nupsicoteràpia presumeix que les dades han estat introduïdes pel seu titular o per persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes.

Correspon als Clients l’actualització de les seves pròpies dades. En qualsevol moment, el Client tindrà el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a totes les seves dades personals incloses en els diferents formularis d’alta. Per modificar o actualitzar les seves dades personals el Client haurà d’enviar un correu electrònic a nupsicoterapia@hotmail.com amb l’assumpte «modificar dades».

Per tant, el Client és responsable de la veracitat de les dades i Núria Pedro Plasencia no serà responsable de la inexactitud de les dades personals dels clients. D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, Nupsicoteràpia ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades facilitades pels clients i, a més, ha instal·lat tots els mitjans i mesures al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i extracció dels mateixos.

Traducir »